Krydderstekt kyllingbryst med spinat- og søtpotetsalat, appelsin, valnøtter og sennepsvinaigrette
30-40
Laktosefri
Glutenfri

Krydderstekt kyllingbryst med spinat- og søtpotetsalat, appelsin, valnøtter og sennepsvinaigrette

Her møter søtpotet stekt kylling, får selskap av appelsin, og lager en fest i ganen. Topp det hele med valnøtter for en komplett smaksopplevelse.
Ingredienser

Allergener

sulfitt, sennep, valnøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Spinat- og søtpotetsalat
søtpoteter
søtpoteter
3 stk
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
appelsin
appelsin
1 stk
spinat
spinat
200 g
Krydderstekt kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
600 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Til servering
valnøtter
valnøtter (valnøtter)
1 pakke
sennepsvinaigrette
sennepsvinaigrette (sulfitt, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
428 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
24 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du rister valnøttene litt i en tørr stekepanne, blir de sprøere og får en enda bedre smak.