Vegetar
Pastinakksuppe
med belugalinser, servert med stekt grønnkål, jordskokk og epleNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Belugalinser
125 g
Pastinakksuppe
700 g
Jordskokk
250 g
Grønt eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 963 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 127 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha persillen i et litermål sammen med 1 dl olje. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en grønn paste, og krydre med litt salt og pepper. Topp suppen med persille-pasten.
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
Ha suppen over i en kjele, og varm opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Skrell og del jordskokkene i små terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de er lett gylne. Tilsett grønnkålen og de kokte belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn eplebitene rett før servering.
Stek bagettene i 6 minutter.
Skyll og grovhakk persillen. Topp pastinakksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
Vel bekomme!