Pastinakksuppe med belugalinser, servert med  stekt grønnkål, jordskokk og eple
Vegetar

Pastinakksuppe

med belugalinser, servert med stekt grønnkål, jordskokk og eple
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Belugalinser
125 g
Pastinakksuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Jordskokk
250 g
Grønt eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
963 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
127 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha persillen i et litermål sammen med 1 dl olje. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en grønn paste, og krydre med litt salt og pepper. Topp suppen med persille-pasten.

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. 
 Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
 Ha suppen over i en kjele, og varm opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Skrell og del jordskokkene i små terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de er lett gylne. Tilsett grønnkålen og de kokte belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn eplebitene rett før servering.  
Stek bagettene i 6 minutter.
 Skyll og grovhakk persillen. Topp pastinakksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
Vel bekomme!