Pastinakksuppe med belugalinser, servert med  stekt grønnkål, jordskokk og eple
Vegetar

Pastinakksuppe

med belugalinser, servert med stekt grønnkål, jordskokk og eple
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Belugalinser
125 g
Pastinakksuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Jordskokk
250 g
Grønt eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
962 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
125 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha persillen i et litermål sammen med 1 dl olje. Kjør det hele sammen med en stavmikser til en grønn paste, og krydre med litt salt og pepper. Topp suppen med persille-pasten.

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. 
 Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
 Ha suppen over i en kjele, og varm opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Skrell og del jordskokkene i små terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de er lett gylne. Tilsett grønnkålen og de kokte belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn eplebitene rett før servering.  
Tilbered bagettene som anvist på pakken. 
 Skyll og grovhakk persillen. Topp pastinakksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
Vel bekomme!