Pizza bianca
med soppkrem, squash, pepperoni og balsamicosyltet rødløkNy oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Rug·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - pepper
 - salt
 - smør
 - sukker
 
Rødløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør
1 ss
Sukker
2 ts
Squash
½–1 stk
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
75 g
Soppulver
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
Revet ost
100 g
Pepperoni
80 g
Ruccola
60 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 1039 kcal
 - Fett:
 - 57 g
 - Karbohydrater:
 - 91 g
 - Protein:
 - 40 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne pizzaen er også god uten pepperoni. Hvis du ønsker en vegetarpizza, kan du spare pepperonien til noe annet.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken i 3–4 minutter, til den er myk og gyllen. Ha i 2 ts sukker og balsamicovinaigretten, og stek videre i 1 minutt.
 Skyll og kutt squashen i tynne skiver. Fordel squashen utover en stor tallerken, og strø over litt salt. La squashen ligge i 5–10 minutter, slik at litt av fuktigheten trekkes ut. Tørk squashen med litt tørkepapir. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Bland crème fraîchen, soppulveret og litt salt og pepper i en skål.
 Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîche- og soppsausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Fordel squashen, soppen og pepperonien over pizzaene, og stek pizzaene midt i ovnen i 5–8 minutter. 
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp pizzaene med den balsamicosyltede rødløken og ruccolaen før servering.
Vel bekomme!
