Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili saus
15-20
Laktosefri

Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili saus

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • hvete

Basisvarer

  • olje
  • salt

Eggenudler

nudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g

Wokkede grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
½ stk
rødløk
Rødløk
1 stk
brokkoli
Brokkoli
1 stk
grønnkål
Grønnkål
50 g

Sitrusstekt kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke

Tilbehør

sweet chili-saus
Sweet chili-saus
75 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 629 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne sweet chilisausen inn med de wokkede grønnsakene og kyllingen før servering!

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
  2. Wokkede grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i tynne staver. 
  3. Wokkede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene underveis, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat. 
  4. Sitrusstekt kylling: Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet. Ha grønnsakene tilbake i pannen.
  5. Servering: Bland sammen nudlene, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.