Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
20-30
Laktosefri

Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, egg, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, vann, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Balsamicobakte cherrytomater og brokkoli
cherrytomater
cherrytomater
1 pakke
brokkoli
brokkoli
1 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
Linguine
pasta
pasta (hvete)
380 g
Brød
rustikke multibrød
rustikke multibrød (hvete, rug)
4 stk
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
Tomatsaus
tomatsausbase
tomatsausbase
1 pakke
vann
vann
2 dl
Basisvare
Topping
parmaskinke
parmaskinke
2 pakker
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
779 kCal
Fett 
20.81 g
Karbohydrater 
114.21 g
Protein 
33.72 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne litt fersk mozzarella eller parmesan på toppen av pastaen. Det smaker også ekstra godt med fersk basilikum på retten.