20-30
Laktosefri
Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- vann
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Balsamicobakte cherrytomater og brokkoli
Cherrytomater
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Olivenolje
1 ss
Tomatsaus
Tomatsausbase
1 pakke
Vann
2 dl
Topping
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 912 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 127 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt fersk mozzarella eller parmesan på toppen av pastaen. Det smaker også ekstra godt med fersk basilikum på retten.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Balsamicobakte cherrytomater og brokkoli: Kutt tomatene i to. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Ha cherrytomatene og brokkolien på et stekebrett med bakepapir. Vend inn balsamicovinaigretten, og krydre med salt og pepper. Stek cherrytomatene og brokkolien i ovnen i 10 minutter. Vend på dem underveis.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Brød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken. Ha 1 ss olivenolje og litt flaksalt på brødene ved servering.
- Tomatsaus: Ha tomatsausbasen og 2 dl vann i en kjele. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper. Vend inn den ferdigkokte pastaen.
- Topping: Topp pastaen og tomatsausen med de balsamicobakte cherrytomatene og brokkolien, parmaskinken. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.