Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke
20-30
Laktosefri

Pasta linguine med balsamicobakte cherrytomater og parmaskinke

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • vann
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Balsamicobakte cherrytomater og brokkoli

cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
brokkoli
Brokkoli
1 stk
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Brød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Olivenolje
1 ss

Tomatsaus

tomatsausbase
Tomatsausbase
1 pakke
Vann
2 dl

Topping

parmaskinke
Parmaskinke
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 912 kcal
  • Fett 28 g
  • Karbohydrater 127 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt fersk mozzarella eller parmesan på toppen av pastaen. Det smaker også ekstra godt med fersk basilikum på retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Balsamicobakte cherrytomater og brokkoli: Kutt tomatene i to. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Ha cherrytomatene og brokkolien på et stekebrett med bakepapir. Vend inn balsamicovinaigretten, og krydre med salt og pepper. Stek cherrytomatene og brokkolien i ovnen i 10 minutter. Vend på dem underveis. 
  3. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
  4. Brød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken. Ha 1 ss olivenolje og litt flaksalt på brødene ved servering. 
  5. Tomatsaus: Ha tomatsausbasen og 2 dl vann i en kjele. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper. Vend inn den ferdigkokte pastaen. 
  6. Topping: Topp pastaen og tomatsausen med de balsamicobakte cherrytomatene og brokkolien, parmaskinken. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.