Meksikanske fiskepinner
med tomatris og guacamoleNy oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
Sprøbakt sei med tomatsalsa
320 g
Jasminris
135 g
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Maiskorn
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Sitruskrydder
½–1 pakke
Lime
½–1 stk
Guacamole
½–1 pakke
Lettrømme
75–150 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 938 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 118 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 12–15 minutter, eller til de er gjennomvarme og sprø.
Skrell og grovhakk løken. Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll og grovhakk korianderen. Sil laken av maisen og de sorte bønnene, og skyll det i kaldt vann. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, maisen og bønnene i 3–4 minutter. Tilsett tomaten, og stek videre i et par minutter. Ha i hønsebuljongen og sitruskrydderet mot slutten av steketiden, og vend inn korianderen og den ferdigkokte risen rett før servering.
Kutt limen i båter. Server guacamolen, rømmen og limebåtene til retten.
Vel bekomme!
