Meksikanske fiskepinner med tomatris og guacamole

Meksikanske fiskepinner

med tomatris og guacamole
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Sprøbakt sei med tomatsalsa
320 g
(Fisk, Hvete)
Jasminris
135 g
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Maiskorn
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Lime
½–1 stk
Guacamole
½–1 pakke
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
938 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
118 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 12–15 minutter, eller til de er gjennomvarme og sprø.
 Skrell og grovhakk løken. Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll og grovhakk korianderen. Sil laken av maisen og de sorte bønnene, og skyll det i kaldt vann. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, maisen og bønnene i 3–4 minutter. Tilsett tomaten, og stek videre i et par minutter. Ha i hønsebuljongen og sitruskrydderet mot slutten av steketiden, og vend inn korianderen og den ferdigkokte risen rett før servering.
 Kutt limen i båter. Server guacamolen, rømmen og limebåtene til retten.
Vel bekomme!