15-20
Pizza bianca med mozzarella og salsiccia, servert med tomat- og spinatsalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
Pizza Bianca
Rødløk
1 stk
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Salsicciadeig
250 g
Tomat- og spinatsalat
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1166 kcal
- Fett 64 g
- Karbohydrater 94 g
- Protein 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pass på at kjøttklumpene ikke blir for store. Da tar det lengre tid å gjennomsteke dem i ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pizza bianca: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
- Pizza bianca, fortsettelse: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og strø over den revne osten og rødløken. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeig og klem ut små kjøttklumper på pizzaen (se tips). Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet gjennomstekt.
- Tomat- og spinatsalat: Skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og grovhakk spinaten. Bland spinaten, tomaten og balsamicovinaigretten i en bolle, og enten topp pizzaen med salaten eller server den ved siden av.