Pizza bianca med mozzarella og salsiccia, servert med tomat- og spinatsalat
15-20

Pizza bianca med mozzarella og salsiccia, servert med tomat- og spinatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Pizza Bianca

rødløk
Rødløk
1 stk
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
revet mozzarella
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
salsicciadeig
Salsicciadeig
250 g

Tomat- og spinatsalat

tomat
Tomat
1 stk
spinat
Spinat
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1166 kcal
  • Fett 64 g
  • Karbohydrater 94 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pass på at kjøttklumpene ikke blir for store. Da tar det lengre tid å gjennomsteke dem i ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pizza bianca: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver.
  3. Pizza bianca, fortsettelse: Legg pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnene, og strø over den revne osten og rødløken. Klipp av et lite hjørne på pakken med salsicciadeig og klem ut små kjøttklumper på pizzaen (se tips). Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter, eller til osten er gyllen og kjøttet gjennomstekt.   
  4. Tomat- og spinatsalat: Skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og grovhakk spinaten. Bland spinaten, tomaten og balsamicovinaigretten i en bolle, og enten topp pizzaen med salaten eller server den ved siden av.