Indisk dhal med sesamstekt brokkoli servert med papadam og mangochutney
20-30
Vegetar
Glutenfri
Laktosefri

Indisk dhal med sesamstekt brokkoli servert med papadam og mangochutney

Ingredienser

Allergener

sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt

Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Indisk dhal
rødløk
rødløk
1 stk
tomater
tomater
2 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakker
butter chicken-paste
butter chicken-paste
2 glass
kokosmelk
kokosmelk
1 liten boks
linsemiks
linsemiks
250 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
2 pakker
spinat
spinat
100 g
vann
vann
4 dl
Basisvare
Sesamstekt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakker
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Tilbehør
papadams
papadams
1 pakke
koriander
koriander
1 bunt
mangochutney
mangochutney
2 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
870 kCal
Fett 
21.22 g
Karbohydrater 
135.05 g
Protein 
34.74 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Finhakk korianderstilkene, og stek dem sammen med løken for å få ekstra god smak på dhalen.