20-30
Glutenfri
Laktosefri
Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Fisk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- olje
- salt
Jasminris
Jasminris
125 g
Nektarinsalsa
Nektarin
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Lime- og soyabakt torskefilet
Torskefilet (Fisk)
375 g
Lime
½ stk
Soyasaus (Soya)
2 ss
Wokket rødkål
Grønne bønner
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 507 kcal
- Fett 1 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server nektarinsalsaen varm! Stek nektarinterningene i litt smør og tilsett sweet chili-sausen.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen etter anvisningen på pakken.
- Nektarinsalsa: Skyll og tørk nektarinen, og kutt den i små terninger. Bland nektarinterningene sammen med sweet chili-sausen i en liten skål.
- Lime- og soyabakt torskefilet: Skyll limen og riv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Tørk fisken med litt tørkepapir, og fordel den i en smurt ildfast form. Topp fiskestykkene med limeskallet, saften fra halve limen og 2 ss soyasaus. Stek fisken i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
- Wokket rødkål og grønne bønner: Skyll bønnene, fjern stilkfestet, og kutt hver bønne i to. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok rødkålen og bønnene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt, og skvis over saften fra den halve limen.
- Håper det smaker!