Krydrede kyllingspyd med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Krydrede kyllingspyd med frisk salat, jasminris og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep

Basisvarer

  • olje
  • olivenolje

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Salat

agurk
Agurk
½ stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
ruccola
Ruccola
50 g
lime
Lime
½ stk

Kyllingspyd

krydrede kyllingspyd
Krydrede kyllingspyd
300 g

Tilbehør

lime
Lime
½ stk
koriander
Koriander
½ bunt
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 635 kcal
  • Fett 22 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nyt middagen utendørs hvis det er fint vær. Fyr opp grillen, og grill kyllingspydene i 2–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Salat: Skyll og kutt agurken og eplet i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og saft fra limen.
  3. Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
  4. Tilbehør: Kutt resten av limen i båter. Skyll og grovhakk korianderen. Server limebåtene, korianderen og curry- og mangodressingen til retten.