Thaisalat med helstekt ytrefilet av svin, peanøtter og jasminris
20-30
Laktosefri

Thaisalat med helstekt ytrefilet av svin, peanøtter og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • fisk,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Helstekt ytrefilet av svin

marinert ytrefilet av svin
Marinert ytrefilet av svin
300 g
sesam- og chilisaus
Sesam- og chilisaus (Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke

Thaisalat

rødløk
Rødløk
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
ponzusaus
Ponzusaus (Soya, Hvete)
1 pakke
lime
Lime
1 stk
srirachasaus
Srirachasaus
1 pakke

Servering

hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 730 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skjær kjøttet i strimler før du steker det for å spare tid. Det setter også mer smak på kjøttet.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Helstekt ytrefilet av svin: Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på alle sider, til det er gyllent. Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det midt i ovnen i omtrent 12 minutter, eller til det er gjennomstekt, men fortsatt saftig. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter, før du skjærer det i tynne skiver. Hell over sesam- og chilisausen.
  4. Thaisalat: Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha ponzusausen i en stor bolle, klem over saften fra limen, og smak til med srirachasausen. Vend inn løken, paprikaen og salaten. 
  5. Servering: Fordel salaten på et fat, topp med kjøttet, og dryss over peanøttene før servering.