Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål
15-20
Laktosefri

Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • kokevann
  • olje
  • salt
  • pepper

Rask kyllingwok

brokkoli
Brokkoli
1 stk
delt kinakål
Delt kinakål
200 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Kokevann
½ dl

Nudler

fullkornsnudler
Fullkornsnudler (Egg, Hvete)
100–150 g

Topping

reddiker
Reddiker
½ pakke
lime
Lime
1 stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 602 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.

  1. Rask kyllingwok: Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.      
  2. Nudler: Kok nudlene som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet. 
  3. Rask kyllingwok, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk brokkolien og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet, og kok opp.    
  4. Topping: Skyll og kutt reddikene i tynne skiver, og kutt limen i båter. 
  5. Servering: Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene og peanøttene. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.