20-30
Laktosefri
Rask kyllingwok med eggenudler, grønne bønner, kål, reddiker og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- peanøtter,
- soya
Basisvarer
- kokevann
- olje
- salt
- pepper
Rask kyllingwok med grønne bønner og kål
Grønne bønner
150 g
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Kokevann
½ dl
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Topping
Reddiker
½ pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 557 kcal
- Fett 16 g
- Karbohydrater 61 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.
- Rask kyllingwok med grønne bønner og kål: Skyll og rens bønnene. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.
- Eggenudler: Kok nudlene etter anvisning på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet.
- Rask kyllingwok med grønne bønner og kål, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk bønnene og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet.
- Topping: Skyll reddikene og korianderen. Kutt reddikene i tynne skiver, og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
- Servering: Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene, peanøttene og korianderen. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.