15-20
Laktosefri
Rask kyllingwok med fullkornsnudler, brokkoli, friske reddiker og kinakål
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- kokevann
- olje
- salt
- pepper
Rask kyllingwok
Brokkoli
1 stk
Delt kinakål
200 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½–1 pakke
Kokevann
½ dl
Nudler
Fullkornsnudler (Egg, Hvete)
100–150 g
Topping
Reddiker
½ pakke
Lime
1 stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 602 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 53 g
- Protein 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.
- Rask kyllingwok: Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.
- Nudler: Kok nudlene som anvist på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet.
- Rask kyllingwok, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk brokkolien og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet, og kok opp.
- Topping: Skyll og kutt reddikene i tynne skiver, og kutt limen i båter.
- Servering: Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene og peanøttene. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.