Kjøttboller av storfe i soppsaus, servert med gulrøtter, brokkoli og rørte tyttebær

Kjøttboller av storfe i soppsaus

servert med gulrøtter, brokkoli og rørte tyttebær
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Poteter
350 g
Gulrøtter
300 g
Brokkoli
½–1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Rørte tyttebær
2 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
733 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kok opp en stor kjele med vann, og kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt brokkolien i buketter. Kok gulrøttene sammen med potetene de siste 4 minuttene av koketiden. Ha brokkolien i vannet de siste 2–3 minuttene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 5 minutter, til de har fått en jevn stekeskorpe. Hell soppsausen over kjøttbollene, og gi det hele et oppkok. 
Server de rørte tyttebærene til retten.
Vel bekomme!