Glutenfri
Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker
potetmos og soyasmørNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Potetmos
500 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Ørretfilet
250 g
Kryddersmør
½ pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 568 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 37 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Kok opp vann i en kjele. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken videre i ovnen i omtrent 8 minutter.
Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme, og rør inn soyasausen.
Vel bekomme!