Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker, potetmos og soyasmør
Glutenfri

Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker

potetmos og soyasmør
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Rustikk potetmos med timian
500 g
(Melk, Laktose)
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Ørretfilet
300 g
(Fisk)
Kryddersmør
½ pakke
(Melk, Laktose)
Soyasaus
1–2 ss
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
677 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
39 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til soyasmøret med litt lime- eller sitronsaft.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
 Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i omtrent 10 minutter. 
 Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme. Rør inn 1–2 ss soyasaus. Hold soyasmøret varmt frem til servering.
Vel bekomme!