Glutenfri
Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker
potetmos og soyasmørNy oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Rustikk potetmos med timian
500 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Ørretfilet
300 g
Kryddersmør
½ pakke
Soyasaus
1–2 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 677 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 39 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til soyasmøret med litt lime- eller sitronsaft.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme. Rør inn 1–2 ss soyasaus. Hold soyasmøret varmt frem til servering.
Vel bekomme!