Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker, potetmos og soyasmør
Glutenfri

Ørretfilet med ovnsbakte grønnsaker

potetmos og soyasmør
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Ørretfilet
250 g
(Fisk)
Kryddersmør
½ pakke
(Melk, Laktose)
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
568 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
37 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Kok opp vann i en kjele. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt.
 Fordel brokkoli- og blomkålbukettene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 12 minutter. Ta grønnsakene ut av ovnen, legg fisken oppå dem, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene og fisken videre i ovnen i omtrent 8 minutter. 
 Smelt kryddersmøret i en liten kjele på middels varme, og rør inn soyasausen. 
Vel bekomme!