Spicy søtpotetsuppe med ovnsbakt paprika, spinat og svarte bønner
Vegetar

Spicy søtpotetsuppe

med ovnsbakt paprika, spinat og svarte bønner
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Svarte bønner
1 pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Spinat
50 g
Bagetter
½–1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Søtpotet- og gulrotsuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Røkt chilimix
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
691 kcal
Fett:
25 g
Karbohydrater:
91 g
Protein:
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du å spare oppvask, kan suppen også varmes opp i pakken, i kokende vann, i omtrent 15 minutter.

Sett stekeovnen på på 230 grader varmluft. 
 Rens og kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Fordel grønnsakene og bønnene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje og halve pakken med det røkte chilikrydderet. Stek det hele i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til grønnsakene er møre og bønnene er litt sprø.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
 Ha suppen over i en kjele, og varm den opp på middels varme under omrøring. Smak til med resten av chilimixen. 
 Skyll og grovhakk spinaten, og bland den med de ferdigstekte grønnsakene. Krydre eventuelt med litt salt ved behov. 
Vel bekomme!