Krydderstekt kyllingbryst med potetbåter, sjysaus og rødløksglaserte grønne bønner
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Krydderstekt kyllingbryst med potetbåter, sjysaus og rødløksglaserte grønne bønner

Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetbåter
poteter
poteter
700 g
Krydderstekt kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
630 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Rødløksglaserte grønne bønner
rødløk
rødløk
2 stk
grønne bønner
grønne bønner
300 g
vann
vann
2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Sjysaus
sjysaus
sjysaus (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
461 kCal
Fett 
16.7 g
Karbohydrater 
38.74 g
Protein 
38.87 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt sitronsaft eller eddik på løken og bønnene for ekstra god smak og finere farge.