melk, sennep
melk, smør, vann, malt kanel, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , sukker/honning, salt, pepper, olje
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 2 dl | ||
smør (melk) | 2 ss |
Gresk stifado | |||
---|---|---|---|
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | aromasopp | 100 g | |
![]() | strimlet storfekjøtt | 500 g | |
![]() | middelhavskrydder (sennep) | 1 pakke | |
![]() | hakkede tomater | 1 boks | |
![]() | oksebuljong | 1 pakke | |
vann | 2 dl | ||
malt kanel | ¼ ts | ||
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik | 2 ss | ||
sukker/honning | 1 ts |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | bladpersille | 1 bunt |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ha litt laurbærblad, nellik eller tomatpuré i gryten for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se