Fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat med eple, servert med eggesmør
20-30

Fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat med eple, servert med eggesmør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, hvete, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, sukker, olje

Fiskegrateng
fiskegrateng
fiskegrateng (fisk, hvete, melk)
1200 g
panering
panering
1 pakke
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Råkostsalat
gulrøtter
gulrøtter
400 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
sitron
sitron
1 stk
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Eggesmør
egg
egg (egg)
2 stk
dill
dill
1 bunt
smør
smør (melk)
6 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
761 kCal
Fett 
35.64 g
Karbohydrater 
75.86 g
Protein 
34.13 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis det blir rester, holder fiskegratengen seg fint i kjøleskapet i noen dager.