sulfitt, sennep, melk, selleri, bygg, havre, hvete, rug
vann, salt, pepper, smør
Buljong | |||
---|---|---|---|
![]() | grønnsaksbuljong | 3 pakker | |
vann | 1½ l |
Grønnsakssuppe med pølse | |||
---|---|---|---|
![]() | purre | 1 stk | |
![]() | bakepotet | 1 stk | |
![]() | kålrot | 300 g | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | sellerirot (selleri) | 300 g | |
![]() | mager kjøttpølse (sulfitt, sennep, melk) | 400 g |
Bagetter | |||
---|---|---|---|
![]() | grove bagetter (bygg, havre, hvete, rug) | 4 stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | bladpersille | 1 bunt |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du lar retten koke lenger, vil potetene være med på å jevne suppen, og retten vil ligne en lapskaus. Du kan også lage stekte pølser med rotmos, purre og potetbåter.
Del av lmkgroup.se