Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, mager kjøttpølse og stekte bagetter
30-45

Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, mager kjøttpølse og stekte bagetter

Klassisk og tradisjonsrik suppe med pølser og søte rotgrønnsaker slår alltid an. Smaker minst like godt dagen etterpå.
Ingredienser

Allergener

sulfitt, sennep, melk, selleri, bygg, havre, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, smør

Buljong
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
3 pakker
vann
vann
1½ l
Basisvare
Grønnsakssuppe med pølse
purre
purre
1 stk
bakepotet
bakepotet
1 stk
kålrot
kålrot
300 g
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
mager kjøttpølse
mager kjøttpølse (sulfitt, sennep, melk)
400 g
Bagetter
grove bagetter
grove bagetter (bygg, havre, hvete, rug)
4 stk
Tilbehør
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
603 kCal
Fett 
13.14 g
Karbohydrater 
89.55 g
Protein 
31.52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du lar retten koke lenger, vil potetene være med på å jevne suppen, og retten vil ligne en lapskaus. Du kan også lage stekte pølser med rotmos, purre og potetbåter.