Casoullet med ovnsbakte kyllinglår, belugalinser og sorte bønner
30-45
Glutenfri
Laktosefri

Casoullet med ovnsbakte kyllinglår, belugalinser og sorte bønner

Ingredienser

Allergener

soya, selleri, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

soyasaus, olje, vann, smør, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper

Ovnsbakte kyllinglår
utbenet kyllinglår u/skinn
utbenet kyllinglår u/skinn
600 g
red rub-krydder
red rub-krydder
1 pakke
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
olje
olje
2 ss
Basisvare
Linsecassoulet
sjalottløk
sjalottløk
2 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
gulrot
gulrot
1 stk
cherrytomater
cherrytomater
1 pakke
persille
persille
1 pakke
svarte bønner
svarte bønner
1 pakke
belugalinser
belugalinser
125 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
vann
vann
5 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
516 kCal
Fett 
29.07 g
Karbohydrater 
13.95 g
Protein 
49.75 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland gjerne inn et par spiseskjeer med meierismør i cassouleten før servering.