Bowl med teriyakibakt laks, frisk mango, syrlig rødkål, servert med chilimajones og jasminris
20-30
Laktosefri

Bowl med teriyakibakt laks, frisk mango, syrlig rødkål, servert med chilimajones og jasminris

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, sesamfrø, hvete, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, sukker, eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, vann, bakepapir (kan sløyfes), salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Teriyakibakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
100 g
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Syrlig rødkål
finsnittet rødkål
finsnittet rødkål
100 g
olje
olje
1 ss
Basisvare
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Basisvare
vann
vann
2 ss
Basisvare
Grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
mango
mango
1 stk
Tilbehør
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
808 kCal
Fett 
41.31 g
Karbohydrater 
70.81 g
Protein 
38.36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Soya- eller ponzusaus passer godt til denne retten. Du kan også bruke litt av sjyen fra laksen som saus.