Fiskekaker med potetmos og frisk råkostsalat, servert med eggesmørsaus
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med potetmos og frisk råkostsalat, servert med eggesmørsaus

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt, pepper

Råkostsalat
grønt eple
grønt eple
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sitron
sitron
½ stk
Stekte fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Kokte erter
grønne erter
grønne erter
125 g
Eggesmørsaus
egg
egg (egg)
2 stk
gressløk
gressløk
½ bunter
smørsaus
smørsaus (fisk, melk)
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
Potetmos
potetmos
potetmos (melk)
800 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
691 kCal
Fett 
37.14 g
Karbohydrater 
55.52 g
Protein 
33.71 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader i 10–12 minutter.