Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør
15-20
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte grønnsaker
brokkoli
brokkoli
1 stk
småpoteter
småpoteter
600 g
Gulrotpuré
gulrotpuré
gulrotpuré (melk)
300 g
Pannestekt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
675 g
Baconsmør
baconterninger
baconterninger
150 g
smør
smør (melk)
4 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
452 kCal
Fett 
15.9 g
Karbohydrater 
32.41 g
Protein 
44.74 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne litt soyasaus i baconsmøret for ekstra god smak.