Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør
15-20
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med gulrotpuré, ovnsbakte poteter og brokkoli, servert med baconsmør

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte grønnsaker

brokkoli
Brokkoli
1 stk
småpoteter
Småpoteter
300 g

Gulrotpuré

gulrotpuré
Gulrotpuré (Melk, Laktose)
300 g

Pannestekt torskefilet

torskefilet
Torskefilet (Fisk)
375 g

Baconsmør

baconterninger
Baconterninger
150 g
Smør (Melk)
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 588 kcal
  • Fett 23 g
  • Karbohydrater 39 g
  • Protein 57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt soyasaus i baconsmøret for ekstra god smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte grønnsaker: Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 7–8 minutter. Vend inn brokkolien, og stek grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til potetene er gjennomstekte.
  3. Gulrotpuré: Kok opp en kjele med vann. Legg posen med gulrotpuré i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
  4. Pannestekt torskefilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
  5. Baconsmør: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter. Bland inn 2 ss smør når det gjenstår 1 minutt av steketiden.
  6. Gulrotpuré, fortsettelse: Hell gulrotpuréen over i en serveringsskål.
  7. God middag!