hvete, sulfitt, fisk, egg, sennep, melk
salt, pepper, olje, smør
Pasta tricolore | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 200–400 g |
Grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | tomat | 1 stk |
Stekt kylling | |||
---|---|---|---|
![]() | utbenet kyllinglår u/skinn | 600 g | |
![]() | potetkrydder (sulfitt) | 1 pakke |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk) | 2 pakker | |
![]() | krutonger med urter (hvete) | 40 g | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 1 stk |
Hvitløksstekt brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
smør (melk) | 1 ss |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.
Del av lmkgroup.se