Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
15-20
Laktosefri

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger

Ingredienser

Allergener

hvete, sulfitt, fisk, egg, sennep, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje, smør

Pasta tricolore
pasta
pasta (hvete)
200–400 g
Grønnsaker
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
tomat
tomat
1 stk
Stekt kylling
utbenet kyllinglår u/skinn
utbenet kyllinglår u/skinn
600 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Servering
cæsardressing
cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk)
2 pakker
krutonger med urter
krutonger med urter (hvete)
40 g
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
Hvitløksstekt brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
804 kCal
Fett 
40.85 g
Karbohydrater 
64.73 g
Protein 
44.3 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Behold fettet på kyllingen! Dette smelter i stekepannen, og gjør kyllingen saftigere.