Grillet gyroskjøtt i pitabrød, servert med syltet rødløk og tzatziki
15-20

Grillet gyroskjøtt i pitabrød, servert med syltet rødløk og tzatziki

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, melk, sulfitt

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik , sukker, salt, pepper

Lettsyltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
vann
vann
½ dl
Basisvare
eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Basisvare
sukker
sukker
3 ss
Basisvare
Grillet gyroskjøtt
grillet gyroskjøtt
grillet gyroskjøtt
450 g
Grønnsaker
rød paprika
rød paprika
1 stk
agurk
agurk
½ stk
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
maiskorn
maiskorn
1 pakke
Pitabrød
pitabrød
pitabrød (hvete, rug)
6 stk
Tzatziki
agurk
agurk
½ stk
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
660 kCal
Fett 
23.76 g
Karbohydrater 
70.35 g
Protein 
41.19 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend gjerne inn 2 ss rømme eller crème fraîche når du steker kjøttet for et ekstra saftig resultat.