hvete, rug, melk, sulfitt
vann, eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik , sukker, salt, pepper
Lettsyltet rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
vann | ½ dl | ||
eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik | ½ dl | ||
sukker | 3 ss |
Grillet gyroskjøtt | |||
---|---|---|---|
![]() | grillet gyroskjøtt | 450 g |
Grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | agurk | ½ stk | |
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | maiskorn | 1 pakke |
Pitabrød | |||
---|---|---|---|
![]() | pitabrød (hvete, rug) | 6 stk |
Tzatziki | |||
---|---|---|---|
![]() | agurk | ½ stk | |
![]() | yoghurt naturell (melk) | 150 g | |
![]() | kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Vend gjerne inn 2 ss rømme eller crème fraîche når du steker kjøttet for et ekstra saftig resultat.
Del av lmkgroup.se