15-20
Laktosefri
Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
480 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½–1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Perlecouscoussalat
Perlecouscous (Hvete)
125 g
Rød paprika
½–1 stk
Grønnkål
100 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 949 kcal
- Fett 53 g
- Karbohydrater 61 g
- Protein 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt finhakket chili i perlecouscoussalaten hvis du liker det litt sterkt.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger: Fordel kyllingvingene utover en ildfast form med bakepapir. Stek kyllingvingene midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- Perlecouscoussalat: Tilbered perleouscousen som anvist på pakken.
- Perlecouscoussalat, fortsettelse: Skyll og del paprikaen i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og grønnkålen sammen med ingefærblandingen i 1–2 minutter. Ha i edamamebønnene og den ferdigkokte perlecouscousen, og bland sammen. Smak til med salt og pepper.
- Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger, fortsettelse: Vend soya- og ingefærsausen inn i kyllingvingene, og topp med sesamfrøene.
- Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.