Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing
15-20
Laktosefri

Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing

Ingredienser

Allergener

soya, hvete, sesamfrø, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje

Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger
overvinger av kylling med timian og hvitløk
overvinger av kylling med timian og hvitløk
800 g
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
1 pakke
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Perlecouscoussalat
perlecouscous
perlecouscous (hvete)
250 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
grønnkål
grønnkål
100 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
Tilbehør
curry- og mangodressing
curry- og mangodressing (egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
819 kCal
Fett 
44.91 g
Karbohydrater 
58.5 g
Protein 
45.23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne litt finhakket chili i perlecouscoussalaten hvis du liker det litt sterkt.