Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing
Laktosefri

Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing

3.79 (114)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
480 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Rød paprika
½–1 stk
Grønnkål
100 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
948 kcal
Fett:
53 g
Karbohydrater:
61 g
Protein:
57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt finhakket chili i perlecouscoussalaten hvis du liker det litt sterkt.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Fordel kyllingvingene utover en ildfast form med bakepapir. Stek kyllingvingene midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
 Tilbered perleouscousen som anvist på pakken.
Skyll og del paprikaen i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og grønnkålen sammen med ingefærblandingen i 1–2 minutter. Ha i edamamebønnene og den ferdigkokte perlecouscousen, og bland sammen. Smak til med salt og pepper.
 Vend soya- og ingefærsausen inn i kyllingvingene, og topp med sesamfrøene.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!