Laktosefri
Soya- og ingefærglaserte kyllingvinger med perlecouscoussalat og curry- mangodressing
3.79 (114)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
480 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Perlecouscous
125 g
Rød paprika
½–1 stk
Grønnkål
100 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Edamamebønner
1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 948 kcal
- Fett:
- 53 g
- Karbohydrater:
- 61 g
- Protein:
- 57 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt finhakket chili i perlecouscoussalaten hvis du liker det litt sterkt.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Fordel kyllingvingene utover en ildfast form med bakepapir. Stek kyllingvingene midt i ovnen i 12–15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered perleouscousen som anvist på pakken.
Skyll og del paprikaen i små terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og grønnkålen sammen med ingefærblandingen i 1–2 minutter. Ha i edamamebønnene og den ferdigkokte perlecouscousen, og bland sammen. Smak til med salt og pepper.
Vend soya- og ingefærsausen inn i kyllingvingene, og topp med sesamfrøene.
Server curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!