Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus, coleslaw, chilimajones og dippsaus
30-45
Laktosefri

Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus, coleslaw, chilimajones og dippsaus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
150 g

Tonkatsu – japansk svineschnitzel med barbecuesaus

svinekam i skiver
Svinekam i skiver
300 g
barbecuesaus
Barbecuesaus
½–1 pakke
maisstivelse
Maisstivelse
½–1 pakke
egg
Egg (Egg)
1–2 stk
panering
Panering
50 g

Coleslaw

råkostmiks
Råkostmiks
150 g
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
koriander
Koriander
½ bunt

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke
koriander
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1032 kcal
  • Fett 46 g
  • Karbohydrater 102 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn litt grovhakket koriander i risen for ekstra smak. Du kan også serve grovhakket vårløk og peanøtter til retten.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Tonkatsu japansk svineschnitzel med barbecuesaus: Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir, og bank det flatt med en liten kjele. Pensle kjøttet med barbecuesausen, og dryss over maisstivelsen. Knekk eggene i en skål, og pisk dem lett sammen. Ha paneringen på en tallerken. Vend kjøttskivene først i eggene, og så i paneringen.  
  3. Coleslaw: Ha råkostmiksen og chilimajonesen i en skål. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Ha halvparten av korianderen i skålen med råkostmiksen, og bland godt. Krydre med litt salt.  
  4. Tonkatsu  japansk svineschnitzel med barbecuesaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha rikelig med olje i pannen. Stek schnitzlene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og paneringen er sprø. Legg dem over på kjøkkenpapir, slik at noe av oljen renner av.   
  5. Tilbehør: Kutt limen i båter, og server båtene og dippsausen til retten. Dryss over resten av korianderen ved servering.