20-30
Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus, ovnsbakt gresskar og spinat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Ovnsbakt gresskar
Flaskegresskar
½ stk
Sitron
1 stk
Pasta i kremet peppersaus
Pasta (Hvete)
150–200 g
Spinat
50 g
Peppersaus (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Biffstrimler og sopp
Gul løk
½–1 stk
Sjampinjong
100 g
Storfestrimler
300 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 682 kcal
- Fett 11 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Høvle gjerne over parmesan, og dryss over persille ved servering.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Ovnsbakt gresskar: Del gresskaret, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm store terninger. Ha gresskarterningene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskarterningene. Stek gresskarterningene i ovnen i omtrent 20 minutter eller til de er møre. Snu på terningene en til to ganger under stekingen.
- Pasta i kremet peppersaus: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.
- Biffstrimler og sopp: Skrell løken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken i strimler, og del soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken og soppen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Pasta i kremet peppersaus, fortsettelse: Sil vannet av pastaen. Ha sausen i pastakjelen, og kok opp. Ha spinaten og pastaen i sausen, og varm opp i 2 minutter.
- Nyt måltidet!