Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus, ovnsbakt gresskar og spinat
20-30

Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus, ovnsbakt gresskar og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker

Ovnsbakt gresskar

flaskegresskar
Flaskegresskar
½ stk
sitron
Sitron
1 stk

Pasta i kremet peppersaus

pasta
Pasta (Hvete)
150–200 g
spinat
Spinat
50 g
peppersaus
Peppersaus (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Biffstrimler og sopp

gul løk
Gul løk
½–1 stk
sjampinjong
Sjampinjong
100 g
storfestrimler
Storfestrimler
300 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 682 kcal
  • Fett 11 g
  • Karbohydrater 86 g
  • Protein 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Høvle gjerne over parmesan, og dryss over persille ved servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Ovnsbakt gresskar: Del gresskaret, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm store terninger. Ha gresskarterningene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskarterningene. Stek gresskarterningene i ovnen i omtrent 20 minutter eller til de er møre. Snu på terningene en til to ganger under stekingen.   
  3. Pasta i kremet peppersaus: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.
  4. Biffstrimler og sopp: Skrell løken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken i strimler, og del soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken og soppen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper. 
  5. Pasta i kremet peppersaus, fortsettelse: Sil vannet av pastaen. Ha sausen i pastakjelen, og kok opp. Ha spinaten og pastaen i sausen, og varm opp i 2 minutter.   
  6. Nyt måltidet!