Klippfiskkarbonader med reker, kokte poteter, grønne erter og karriremulade med sitron
20-30
Glutenfri

Klippfiskkarbonader med reker, kokte poteter, grønne erter og karriremulade med sitron

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, egg, sennep, fisk, skalldyr

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Grønne erter
gul løk
gul løk
1 stk
grønne erter
grønne erter
250 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Karriremulade med sitron
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
150 g
karri
karri
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
Klippfiskkarbonader med reker
klippfiskkarbonader
klippfiskkarbonader (fisk, melk)
760 g
Lyngen-reker
Lyngen-reker (skalldyr)
100 g
Tilbehør
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
679 kCal
Fett 
37.87 g
Karbohydrater 
46.5 g
Protein 
37.94 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Lag gjerne en puré av ertene.