Persisk biryani – krydret ris med ovnsbakt blomkål, fetaost og ristede mandelskiver
20-30
Vegetar
Glutenfri

Persisk biryani – krydret ris med ovnsbakt blomkål, fetaost og ristede mandelskiver

Ingredienser

Allergener

sulfitt, mandler, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje, olivenolje

Ovnsbakt blomkål
gul løk
gul løk
½ stk
blomkål
blomkål
1 stk
kryddermiks med hvitløk og persille
kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt)
1 pakke
Biryani
gul løk
gul løk
½ stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
1 stk
basmatiris
basmatiris
250 g
garam masala
garam masala
2 pakker
karri
karri
1 pakke
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
3 pakker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
vann
vann
6 dl
Basisvare
Tilbehør
mandelskiver
mandelskiver (mandler)
1 pakke
mynte
mynte
1 bunt
vårløk
vårløk
1 pakke
fetaost
fetaost (melk)
200 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
493 kCal
Fett 
16.1 g
Karbohydrater 
67.01 g
Protein 
20.04 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne biryanien med litt granateplekjerner.