Fersk tagliatelle med ovnsbakt tomat- og fetasaus, servert med ruccola og oliven
20-30
Vegetar

Fersk tagliatelle med ovnsbakt tomat- og fetasaus, servert med ruccola og oliven

Ingredienser

Allergener

melk, egg, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Ovnsbakt fetaost- og tomatsaus
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
fetaost
fetaost (melk)
200 g
cherrytomater
cherrytomater
500 g
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
2 pakker
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
gressløk
gressløk
1 bunt
Fersk tagliatelle
fersk tagliatelle
fersk tagliatelle (egg, hvete)
500 g
Ruccolasalat med oliven
ruccola
ruccola
100 g
oliven
oliven
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
709 kCal
Fett 
34.09 g
Karbohydrater 
76 g
Protein 
24.52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend gjerne inn litt ekstra revet ost i feta- og tomatsausen for ekstra god smak.