Grønnsakswok med aromasopp, stekt egg, vårløk og peanøtter
20-30
Vegetar
Laktosefri

Grønnsakswok med aromasopp, stekt egg, vårløk og peanøtter

Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya, sesamfrø, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

kokevann, olje, soyasaus

Eggenudler
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
250 g
Wok
aromasopp
aromasopp
300 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
pak choy
pak choy
2 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
2 pakker
bønnespirer
bønnespirer
1 pakke
kinesisk wok- og dippsaus
kinesisk wok- og dippsaus (soya, sesamfrø, hvete)
2 pakker
kokevann
kokevann
1 dl
Basisvare
Speilegg
egg
egg (egg)
4 stk
Topping
vårløk
vårløk
1 pakke
rød chili
rød chili
1 stk
peanøtter
peanøtter (peanøtter)
2 pakker
lime
lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
640 kCal
Fett 
29.03 g
Karbohydrater 
69.7 g
Protein 
25.04 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk gjerne to panner til å wokke, eller wokk i to omganger hvis det blir for stor mengde i pannen.