Daddelchutneymarinert kylling med ovnsbakte blomkålskiver, raita og basmatiris
15-20
Glutenfri

Daddelchutneymarinert kylling med ovnsbakte blomkålskiver, raita og basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)

Basmatiris

basmatiris
Basmatiris
125 g

Ovnsbakte blomkålskiver

blomkål
Blomkål
½ stk

Daddelchutneymarinert kylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
400 g
daddelchutney
Daddelchutney
1 glass

Mynte og raita

mynte
Mynte
1 bunt
raita
Raita (Melk, Laktose)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 689 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 85 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du hvitløk eller ingefær liggende? Skrell og finhakk det, og bland det inn i kyllingen før du steker den i ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken. 
  3. Ovnsbakte blomkålskiver: Kutt den halve blomkålen i to, og kutt deretter hver del i tynne skiver. Legg blomkålskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek blomkålen i ovnen i 15–20 minutter, eller til den er gyllen.
  4. Daddelchutneymarinert kylling: Bland sammen kyllingen, daddelchutneyen og litt salt i en skål. Fordel kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
  5. Mynte og raita: Skyll og grovhakk mynten. Server mynten og raitaen til retten.