Taco med meksikanske fiskepinner, limesyltede grønnsaker og guacamole
15-20

Taco med meksikanske fiskepinner, limesyltede grønnsaker og guacamole

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • salt
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)

Meksikanske fiskepinner og hvetetortillaer

meksikanske fiskepinner
Meksikanske fiskepinner (Fisk, Hvete)
400 g
hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk

Limesyltede grønnsaker

gulrot
Gulrot
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
lime
Lime
½ stk
Sukker
1 ts

Topping

lime
Lime
½ stk
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g
guacamole
Guacamole
1 pakke

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 979 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 119 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du koriander, passer det helt supert i denne retten.

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
  2. Meksikanske fiskepinner og hvetetortillaer: Fordel fiskepinnene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er sprø. Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen sammen med fiskepinnene de siste 7–8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
  3. Limesyltede grønnsaker: Skrell gulroten og rødløken. Kutt løken i tynne skiver, og grovriv gulroten på et rivjern. Bland sammen gulroten, løken, rødkålen, saften fra limen, 1 ts sukker og litt salt i en serveringsskål. La grønnsakene stå og trekke frem til servering.
  4. Salat: Kutt enden av salaten, skyll salatbladene i kaldt vann, og ha dem i en serveringsskål.
  5. Topping: Kutt resten av limen i båter. Fyll tortillaene med salaten, fiskepinnene, de syltede grønnsakene, urtedressingen og guacamolen. Server limebåtene til retten.