Jordskokksuppe og langbrød med pesto, mozzarella og egg

Jordskokksuppe og langbrød med pesto, mozzarella og egg

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Jordskokk
250 g
Lettmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Egg
2 stk
(Egg)
Tomat
1 stk
Fersk mozzarella
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Grønn pesto
1/2 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til suppen med litt sitronsaft.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt jordskokkene i grove biter. Ha dem i en kjele med melken og kok opp under omrøring. Skru ned til middels varme og la jordskokkene småkoke i ca. 15 minutter, eller til de er møre.
Kok eggene i en kjele i 7-10 minutter.
Kutt tomaten og mozzarellaen i skiver. Ha langbrødene i ovnen i 3-4 minutter.
Kjør suppen sammen med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
Del langbrødene i to på midten. Smør pestoen på den ene halvdel av hvert langbrød. Skrell eggene og del dem i to. Ha eggene, tomatskivene og mozzarellaen på langbrødene og legg andre halvdel av langbrødene over, som en sandwich.
541 kcal. Protein: 28 g. Karbohydrater: 44 g. Fett: 28 g. *Hvorav mettet fett: 10 g.
Vel bekomme!