Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat

Gratinert tortelloni med tomatsaus, pepperoni og spinat, servert med ruccolasalat

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
Tortelloni med skinke og ost
250 g
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Tomatsaus
1 pakke
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1047 kcal
Fett:
66 g
Karbohydrater:
70 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt godt brød til denne retten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilbered tortellonien som anvist på pakken. Sil av vannet.
 Skyll spinaten. Ha tomatsausen i en ildfast form, og fordel den ferdigkokte tortellonien i sausen. Legg spinaten i et lag over tortellonien, og så et lag med bechamelsaus over spinaten. Topp med den revne Grande Premium-osten og pepperonien. Stek formen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten er gyllen.
 Skyll ruccolaen. Bland sammen ruccolaen og balsamicovinaigretten i en serveringsskål. Du kan også servere balsamicovinaigretten til retten.
Vel bekomme!