Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk

Gyrospizza

med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Oliven
1 pakke
Timian
1 bunt
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grillet gyroskjøtt
250 g
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
999 kcal
Fett:
50 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan godt steke pizzaene med all toppingen. Om du får rester av urtedressingen, og du har litt agurk hjemme, kan du lage en rask tzatziki. Grovriv agurken, og bland den med urtedressingen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og del cherrytomatene i to eller fire. Kutt olivenene i tynne skiver. Dra bladene av timianstilkene. 
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel urtedressingen utover pizzaene med en slikkepott. Topp med gyroskjøttet og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Ta pizzaene ut av ovnen, og strø over cherrytomatene, olivenene og timianbladene. Smuldre fetaosten over. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!