Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk
20-30

Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Gyrospizza
rødløk
rødløk
1 stk
cherrytomater
cherrytomater
1 pakke
oliven
oliven
1 pakke
timian
timian
1 bunt
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
urtedressing
urtedressing (melk)
2 pakker
grillet gyroskjøtt
grillet gyroskjøtt
450 g
fetaost
fetaost (melk)
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
802 kCal
Fett 
39 g
Karbohydrater 
67 g
Protein 
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan godt steke pizzaene med all toppingen. Om du får rester av urtedressingen, og du har litt agurk hjemme, kan du lage en rask tzatziki. Grovriv agurken, og bland den med urtedressingen.