Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk
20-30

Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Gyrospizza

rødløk
Rødløk
1 stk
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
oliven
Oliven
1 pakke
timian
Timian
1 bunt
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
grillet gyroskjøtt
Grillet gyroskjøtt
250 g
fetaost
Fetaost (Melk, Laktose)
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1056 kcal
  • Fett 51 g
  • Karbohydrater 94 g
  • Protein 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan godt steke pizzaene med all toppingen. Om du får rester av urtedressingen, og du har litt agurk hjemme, kan du lage en rask tzatziki. Grovriv agurken, og bland den med urtedressingen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Gyrospizza: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og del cherrytomatene i to eller fire. Kutt olivenene i tynne skiver. Dra bladene av timianstilkene. 
  3. Gyrospizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel urtedressingen utover pizzaene med en slikkepott. Topp med gyroskjøttet og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Ta pizzaene ut av ovnen, og strø over cherrytomatene, olivenene og timianbladene. Smuldre fetaosten over. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
  4. Vel bekomme!