20-30
Pizza blanca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Hvit pizza
Crème fraîche (Melk, Laktose)
1 pakke
Steinsoppesto (Melk, Laktose)
1 glass
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Sjampinjong
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
250 g
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Revet mozzarella (Melk, Laktose)
180 g
Topping
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1524 kcal
- Fett 92 g
- Karbohydrater 96 g
- Protein 79 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Hvit pizza: Bland crème fraîchen og steinsoppestoen med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
- Hvit pizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske og den revne mozzarellaen og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
- Topping: Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering.