Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter
20-30
Laktosefri

Pad thai med kyllingfilet, eggenudler og løk, toppet med bønnespirer og grovhakkede peanøtter

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • soyasaus

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g

Pad thai

gulrot
Gulrot
1 stk
gul løk
Gul løk
1 stk
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
egg
Egg (Egg)
2 stk
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
srirachasaus
Srirachasaus
½–1 pakke
bønnespirer
Bønnespirer
1 pakke

Topping

hakkede peanøtter
Hakkede peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 685 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 63 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Istedenfor å blande inn nudlene i sausen og kyllingen, kan du servere dem for seg.

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
  2. Pad thai: Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten og løken i tynne strimler. Skjær kyllingen i mindre biter.   
  3. Pad thai, fortsettelse: Varm opp en stor wok- eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken de siste 30 sekundene, og smak til med salt og pepper. Skru ned temperaturen til middels høy varme. Knekk eggene i stekepannen, og rør dem sammen med kyllingen i 1–2 minutter, til det begynner å ligne på eggerøre. Tilsett gulrotstrimlene, nudlene og soya- og ingefærsausen. Varm opp, og bland alt godt sammen. Smak til med srirachasausen og salt eller soyasaus. Skru av varmen, og vend inn bønnespirene.   
  4. Topping: Strø de hakkede peanøttene over retten ved servering.