Mexican bowl med pulled jalapeño pork, guacamole, friske grønnsaker og urtedressing
20-30
Glutenfri

Mexican bowl med pulled jalapeño pork, guacamole, friske grønnsaker og urtedressing

Pulled pork tar timesvis å lage. Her får du ferdiglaget, saftig pulled pork, med et hint av jalapeño, som passer perfekt til alt det gode tilbehøret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt

Fullkornsris

fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Vann
6 dl

Pulled jalapeño pork

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
400 g

Tilbehør

tomat
Tomat
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
mais
Mais
1 pakke
lime
Lime
1 stk

Servering

guacamole
Guacamole
1 pakke
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 737 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne retten med bønner og frisk koriander.

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
  2. Fullkornsris: Kok opp 6 dl lettsaltet vann i en kjele. Tilsett risen når vannet koker, og rør godt om. Ha lokk på kjelen, og la risen koke på lav varme i 20–25 minutter. Sil vannet av den ferdigkokte risen.
  3. Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form, og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler. 
  4. Tilbehør: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i strimler. Sil laken av maisen, og kutt limen i båter.
  5. Servering: Fordel risen i skåler, og fordel kjøttet, tomatterningene, løkstrimlene og maisen oppå. Topp retten med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene ved siden av.