Wok med svinestrimler, risnudler, grønnsaker og peanøttsaus

Wok med svinestrimler, risnudler, grønnsaker og peanøttsaus

3.65 (234)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Risnudler
1 pakke
Strimlet svinekjøtt
500 g
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Lime
1 stk
Peanøttsaus
1 flaske
(Fisk, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt cashewnøtter!

Kok opp en stor kjele med vann og litt salt. Kok risnudlene i vannet i 4-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel svinestrimlene i pannen, og krydre dem med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm den opp igjen til høy varme. Wok wokmiksen i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper og vend inn svinestrimlene før servering.
Topp woken med korianderen. Kutt limen i båter, og server limebåtene og peanøttsausen til retten.
Vel bekomme!