Wok med svinestrimler, risnudler, grønnsaker og peanøttsaus
3.65 (234)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Risnudler
1 pakke
Strimlet svinekjøtt
500 g
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Koriander
1/2 bunt
Lime
1 stk
Peanøttsaus
1 flaske
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt cashewnøtter!
Kok opp en stor kjele med vann og litt salt. Kok risnudlene i vannet i 4-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel svinestrimlene i pannen, og krydre dem med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek det videre i ca. 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen om nødvendig, og varm den opp igjen til høy varme. Wok wokmiksen i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper og vend inn svinestrimlene før servering.
Topp woken med korianderen. Kutt limen i båter, og server limebåtene og peanøttsausen til retten.
Vel bekomme!