Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte søtpotetstaver

Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte søtpotetstaver

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Ranchdressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Tomat
1 stk
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
871 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
95 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for en friskere salat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skyll eller skrell søtpotetene. Kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vent inn litt olje salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
 Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Vend sammen gulroten, kålsalaten og ranchdressingen i en serveringsskål (se tips).
 Skyll og kutt tomaten i skiver. Fyll hamburgerbrødene med tomatskivene, coleslawen og fiskeburgerne. Server aiolien som dipp til søtpotetstavene.
Vel bekomme!