Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte søtpotetstaver
15-20

Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte søtpotetstaver

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte søtpotetstaver og fiskeburgere

søtpoteter
Søtpoteter
2 stk
fiskeburger m/chili og ingefær
Fiskeburger m/chili og ingefær (Fisk, Melk, Laktose)
250 g

Hamburgerbrød

hamburgerbrød
Hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk

Coleslaw

gulrot
Gulrot
1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
ranchdressing
Ranchdressing (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½–1 pakke

Tilbehør

tomat
Tomat
1 stk
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 871 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 95 g
  • Protein 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for en friskere salat.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte søtpotetstaver og fiskeburgere: Skyll eller skrell søtpotetene. Kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vent inn litt olje salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
  3. Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
  4. Coleslaw: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Vend sammen gulroten, kålsalaten og ranchdressingen i en serveringsskål (se tips).
  5. Servering: Skyll og kutt tomaten i skiver. Fyll hamburgerbrødene med tomatskivene, coleslawen og fiskeburgerne. Server aiolien som dipp til søtpotetstavene.