Fiskeburgere med coleslaw, aioli og ovnsbakte søtpotetstaver
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Fiskeburger m/chili og ingefær
250 g
Hamburgerbrød
2 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Ranchdressing
½–1 pakke
Tomat
1 stk
Aioli
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 871 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 95 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til coleslawen med litt sitron eller lime for en friskere salat.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll eller skrell søtpotetene. Kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vent inn litt olje salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Stek fiskeburgerne i ovnen de siste 6–7 minuttene av grønnsakenes steketid.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Vend sammen gulroten, kålsalaten og ranchdressingen i en serveringsskål (se tips).
Skyll og kutt tomaten i skiver. Fyll hamburgerbrødene med tomatskivene, coleslawen og fiskeburgerne. Server aiolien som dipp til søtpotetstavene.
Vel bekomme!