Kjøtt- og grønnsakskarbonader med ovnsbakt brokkoli, pasta og kremet paprikapesto
15-20

Kjøtt- og grønnsakskarbonader med ovnsbakt brokkoli, pasta og kremet paprikapesto

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • mandler,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Pasta med kremet paprikapesto

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
paprikapesto
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
½–1 glass
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
½–1 pakke

Ovnsbakte grønnsaker

gul paprika
Gul paprika
½–1 stk
brokkoli
Brokkoli
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk

Karbonader

karbonader med grønnsaker
Karbonader med grønnsaker
450 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1160 kcal
  • Fett 63 g
  • Karbohydrater 96 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande paprikapestoen med lettrømmen, og servere det ved siden av.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
  3. Ovnsbakte grønnsaker: Skyll, rens og kutt paprikaen i grove terninger. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter. 
  4. Karbonader: Fordel karbonadene i en ildfast form, og stek dem under grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  5. Pasta med kremet paprikapesto: Bland paprikapestoen og lettrømmen med den ferdigkokte pastaen, og spe med ønsket mengde av pastavannet (se tips).
  6. Vel bekomme!