15-20
Kjøtt- og grønnsakskarbonader med ovnsbakt brokkoli, pasta og kremet paprikapesto
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- mandler,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- salt
- olje
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Pasta med kremet paprikapesto
Pasta (Hvete)
200 g
Paprikapesto (Mandler, Cashewnøtter, Melk)
½–1 glass
Lettrømme (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Ovnsbakte grønnsaker
Gul paprika
½–1 stk
Brokkoli
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Karbonader
Karbonader med grønnsaker
450 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1160 kcal
- Fett 63 g
- Karbohydrater 96 g
- Protein 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også blande paprikapestoen med lettrømmen, og servere det ved siden av.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
- Ovnsbakte grønnsaker: Skyll, rens og kutt paprikaen i grove terninger. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og kutt rødløken i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i 12–15 minutter.
- Karbonader: Fordel karbonadene i en ildfast form, og stek dem under grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til de er gjennomvarme.
- Pasta med kremet paprikapesto: Bland paprikapestoen og lettrømmen med den ferdigkokte pastaen, og spe med ønsket mengde av pastavannet (se tips).
- Vel bekomme!