Ingredienser
4 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- sennep,
- gluten,
- fisk,
- peanøtter,
- nøtter,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Ingredienser
Poteter
700 g
Crispisalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Fiskeburgere (Fisk, Selleri, Sennep)
500 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Middagsyoghurt
150 g
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Bakepapir (kan sløyfes)
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket fersk mynte i tzatzikien for ekstra frisk smak!
- Sett stekeovnen på 230 grader.
- Ovnsbakte potetbåter: Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er møre.
- Skyll salaten i kaldt vann. Kutt tomatene, rødløken og halve agurken i tynne skiver. Ha grønnsakene i skåler for servering. Riv resten av agurken på et rivjern.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskeburgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. Vend på fiskeburgerne jevnlig.
- Tzatziki: Klem ut saften fra den revne agurken med hendene. Bland agurken sammen med tzatzikikrydderet og middagsyoghurten i en serveringsskål.
- Varm hamburgerbrødene i stekeovnen sammen med potetene de siste 1-2 minuttene av potetenes steketid.