Ingredienser
4 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- gluten,
- peanøtter,
- nøtter
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- ketsjup
Ingredienser
Poteter
700 g
Hjertesalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1/2 stk
Homestyleburgere
2 pakke
Seterrømme (Laktose)
1 pakke
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Ketsjup
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer smak i dressingen, smak til med noen dråper tabasco og litt sitronsaft.
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Potetbåter: Kutt potetene i båter, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen 25-30 minutter, eller til de er gylne og møre.
- Riv bladene av hjertesalaten, og skyll dem i kaldt vann. Kutt tomatene og rødløken i skiver. Ha salaten, tomatene og rødløken i separate skåler for servering.
- Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek burgerne i ca. 4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
- Ha seterrømmen i en skål, og bland inn 2 ss ketchup.
- Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter rett før servering.