Thaisalat med biffstrimler og friske grønnsaker, servert med peanøtter og fullkornsris
Laktosefri

Thaisalat med biffstrimler

og friske grønnsaker, servert med peanøtter og fullkornsris
4.07 (67)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Fullkornsris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Srirachasaus
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Hakkede peanøtter
½ pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
538 kcal
Fett:
10 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Løken og paprikaen kan stekes sammen med kjøttet.

Tilbered risen som anvist på pakken.   
 Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll paprikaen og salaten. Kutt paprikaen i tynne strimler, og salaten i grove strimler. Ha soya- og ingefærsausen i en stor bolle, tilsett saften fra limen, og smak til med ønsket mengde av srirachasausen. Tilsett løken, paprikaen og salaten, og bland det hele godt sammen.     
Varm opp en stor stekepanne eller wok til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet et par minutter uten å røre i det, slik at det får en gyllen stekeskorpe. Snu kjøttet, og stek videre i omtrent 1 minutt til, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.    
Topp salaten med kjøttet og peanøttene ved servering.    
Vel bekomme!