Soyamarinert laks med jasminris og mangosalat, toppet med kjerneblanding
Laktosefri
Glutenfri

Soyamarinert laks med jasminris og mangosalat, toppet med kjerneblanding

4.34 (1028)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Chiliflak
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1 stk
Glutenfri soyasaus
2 pose
(Soya)
Olivenolje
2 ss
Mango
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Tobladssalat
50 g
Kjerneblanding
1 pakke
Jasminris
135 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 915 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 81 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt flytende honning i soyamarinaden for en rundere smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken i en smurt ildfast form. Bland sammen chiliflakene, sesamfrøene, saften fra halve limen, soyasausen og 2 ss olivenolje i en skål, og hell blandingen over fisken. Stek fisken i ovnen i 8–9 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skrell og kutt mangoen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Kutt agurken i skiver. Skyll og tørk salaten. Bland sammen mangoen, løken, agurken og salaten i en serveringsskål. Topp salaten med kjerneblandingen.
 Server soyablandingen fra fiskeformen som saus. Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten.
Vel bekomme!